درباره وبلاگ

به وبلاگ ترنم کزازی خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ترنم و آدرس dokhtaramtaranom.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 162065
تعداد مطالب : 190
تعداد نظرات : 16
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


ترنم کزازی

 شرکت مخابرات ایران، خدمات رایگان متنوعی را برای کاربران تلفن های ثابت در نظر گرفته است اما بسیاری از مردم از این خدمات و نحوه فعال سازی آنها بی خبرند. در ادامه ایمیل جهت اطلاع شما دوستان پرشین استار به این سرویس ها اشاره می کنیم:

انتقال مکالمه (Call Diverting) :

با این سرویس می توانید هنگامی که با تلفن شما تماس گرفته می شود مکالمه را به یک خط دیگری ثابت یا همراه منتقل کنید و عمل دایورت کردن را انجام دهید. برای این کار شما باید کد زیر را در دستگاه تلفن وارد کنید:
#شماره مورد نظر *۲۱*
بعد از زدن این کد صدایی که می شنوید فرق خواهد کرد، این یعنی اینکه خط شما دایورت شده است. برای غیرفعال کردن این سرویس باید باز گوشی را بردارید و عدد #۲۱# را وارد کنید. در صورتی که مجدد صدای بوق مخصوص را شنیدید، گوشی را قطع کرده و مجدد روشن کنید. در این حالت خط شما کاملا از حالت دایورت خارج شده است.

سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) :

هنگام مکالمه شخص دیگری به شما تلفن می زند صدای بوق ضعیفی به گوشتان می رسد و شما را آگاه می کند، شما می توانید با کمک این سرویس مکالمه اول خود را موقتا قطع و با شخص ثالث صحبت کنید پس از خاتمه مکالمه یا حین مکالمه می توانید مجددا با شخص اول به صحبت خود ادامه دهید.
برای استفاده از این سرویس شما باید هنگام شنیدن صدای بوق ضعیف با فشاردادن دکمه «Flash» در تلفن های دیجیتال با نفر سوم تماس برقرار کنید. برای بازگشت به گفت و گوی اول می توانید همین کار را تکرار کنید.

انتقال مکالمه از خط اشغال به خطوط دیگر (Call Forwarding) :

برای اینکه تماس گیرندگان با بوق اشغال مواجه نشوند، می توانید یک یا چند شماره تلفن خود را به مرکز تلفن مربوط اعلام کنید که در صورت اشغال بودن هریک از شماره ها ارتباط به طور خودکار به شماره های بعدی منتقل شود.
برای استفاده از این حالت باید بعد از برداشتن گوشی کد #۴۳* را وارد کنید.

سرویس بیدارباش :

با اشتراک این سرویس زنگ تلفن در ساعت مشخص شده به صدا درمی آید. برای استفاده از این حالت باید از روش زیر استفاده کنید:
ابتدا *۵۵* را بزنید بعد به ترتیب ساعت و دقیقه را وارد کنید و در آخر # را بزنید.
مثلا می خواهیم در ساعت ۱۴:۳۸ تلفن زنگ بزند، این کد را می زنیم:
۱۴۳۸#*۵۵*
برای غیرفعال کردن این سرویس باید کد #۵۵# را وارد کنید.

دایورت بعد از پنج زنگ :

با استفاده از این سرویس شما می توانید کاری کنید تا بعد از چهار بار زنگ خوردن گوشی و جواب ندادن به گوشی در زنگ پنجم تلفن به شماره ای دیگر دایورت شود. برای استفاده از این سرویس شما باید از کد زیر استفاده کنید:
#شماره موردنظر *۶۵*
برای غیرفعال کردن این امکان باید کد #۶۵# را وارد کنید.



یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, :: 15:40 ::  نويسنده : ترنم کزازی       

مشترکان سیم کارت‌های اعتباری همراه اول از طریق تماس با تلفن گویای 444 می‌توانند نسبت به افزایش اعتبار سیم کارت خود اقدام كنند.

بنا به گزارش شرکت ارتباطات سیار ایران، علاوه بر روش رایج ورود رمز کارت شارژ (#*140*)، مشترکان سیم کارت‌های اعتباری این اپراتور می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن گویای 444 نیز اقدام به افزایش اعتبار كنند.

گفتنی است، خرید شارژ برای سیم کارت‌های اعتباری همراه اول از طریق روشهای حضوری (خرید کارت شارژ) و غیر حضوری مانند دستگاه pos، دستگاه ATM، اینترنت (سایت همراه اول به نشانی www.mci.ir) امکان پذیر است.



یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:موبایل, :: 15:39 ::  نويسنده : ترنم کزازی       

 اکثر ما گوشی های تلفن همراهی داشتیم که هیچ شباهتی به گوشی های امروزی ندارند. آن زمان کاربران موبایل دغدغه های کاربران گوشی های هوشمند امروز را نداشتند. یکی از این دغدغه ها که اکنون به یک مشکل بزرگ تبدیل شده مصرف باتری است. در سال های اخیر پیشرفت تلفن های همراه پردازنده ها و نمایشگرهای آن ها از پیشرفت صنعت باتری های قابل شارژ پیشی گرفته و اگر با بعضی از آن ها چند ساعت بازی کنید باید دور تماس و پیامک را خط بکشید و در به در به دنبال یک شارژر بگردید. در زیر چند ترفند ساده برای افزایش عمر باتری اینگونه گوشی ها را به شما معرفی می کنیم:

اکثر گوشی های هوشمند دارای قابلیت چند وظیفه ای (Multi-tasking) هستند. به این معنی که چند اپلیکیشن می توانند همزمان باز بمانند و در صورت لزوم به آن ها دسترسی پیدا کرد. این کار به شدت ریزپردازنده گوشی را تشنه برق می کند و معضل اصلی کاربران است.

در سیستم عامل iOS با دوبار زدن دکمه Home نواری در زیر صفحه باز می شود و اپلیکیشن های فعال را نمایش می دهد. بر روی هر کدام از اپلیکیشن ها چند ثانیه لمس کنید تا یک علامت توقف در گوشه آن ها باز شود. این علامت را انتخاب کنید، اپلیکیشن مورد نظر بسته می شود.

در گوشی های مجهز به سیستم عامل اندروید نیز در قسمت Task Manager در پرونده RAM می توانید برنامه های در حال اجرا را ببندید.

یکی دیگر از قابلیت هایی که بلای جان باتری دستگاه است، روشن بودن مودم های وای فای، GPRS و GPS است. پس یادتان باشد وقتی به این قابلیت هایی نیاز ندارید مودم های مربوط را خاموش کنید.

علاوه بر این، قابلیت همزمان سازی بعضی اپلیکیشن ها به صورت آنلاین نیز می تواند باتری زیادی مصرف کند چرا که به صورت خودکار هر چند دقیقه یک بار به اینترنت متصل می شود و همین امر نیازمند انرژی بالایی است.

با کم کردن نور پس زمینه و کاهش مدت زمانی که صفحه نمایش در حال غیر فعال روشن می ماند هم می شود مصرف باتری دستگاه را کاهش داد.

در دستگاه های مجهز به iOS، کم کردن تعداد Notification ها تا حدودی مصرف باتری را محدود می کند. هر بار که یک Notificiation نمایش داده می شود صفحه نمایش دستگاه روشن می شود. اما در دستگاه های مجهز به اندروید، یک برنامه کلیدی امکان کنترل کامل مصرف باتری را به کاربر می دهد. در نسخه های قبل از اندروید 4 این برنامه در Settings، About Phone، Battery Use قرار دارد. در اندروید نسخه 4 این برنامه به یک قسمت مجزا در منوی Settings برده شده است. Battery Use به شما نشان می دهد هر کدام از عوامل مختلف چه مقدار از باتری دستگاه را مصرف می کنند.



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net

1. اگر از بلوتوث استفاده نمیکنید، آن را خاموش کنید.
بلوتوث خود به تنهایی باتری زیادی مصرف میکند. بعد از استفاده هدست یا هندزفری بلوتوث یا نقل و انتقال فایل، عکس، صوت و... از طریق بلوتوث فراموش نکنید آن را خاموش نمایید.

2. نور صفحه نمایش خود را کم کنید.
بعضی از گوشیها به طور خودکار نور صفحه نمایش خود را با توجه به نور محیط تنظیم می‌کنند ولی بعضی دیگر از گوشیها این قابلیت را ندارند و باید خود کاربر این کار را انجام دهد.

3. از عکسهای متحرک استفاده نکنید.
محافظ های صفحه نمایش و عکسهای متحرک پس زمینه بسیار جالبی هستند ولی مصرف باتری شما را بیشتر میکنند.

4. زنگ موبایل خود را تنظیم کنید.
زیرا زنگ با صدای بلند، به همراه لرزش، انرژی زیادی مصرف میکند که باعث میشود باتری زودتر خالی شود.

5. باتری خود را بشناسید.
بعضی از گوشیها باتری های لیتیومی دارند و برخی باتریهای نیکلی. در مورد باتری های نیکلی، قبل از اولین بار استفاده باید گوشی خود را تا 10 ساعت شارژ کنید تا تمام ظرفیت باتری قابل استفاده شود، اما درباره باتری‌های لیتیومی تنها تا زمانی که اعلام میکند باتری شارژ شده است کافی است.

باتریهای نیکلی بعد از مدتی استفاده از آن و شارژ مجدد، نیاز به تخلیه کامل باتری دارد چون در غیر این صورت زود خراب می‌شود ولی باتریهای لیتیومی این مشکل را ندارند. این باتریها را هر موقع که لازم بود شارژ کنید و لازم نیست صبرکنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود.

6. باتری را خنک نگهدارید و جلوی نور آفتاب قرار ندهید
باتریهای لیتیومی در خود تجهیزات محافظت در برابر حرارت دارند که اگر مدت طولانی در شارژ باشند صدمه ‌ای به آنها وارد نمیشود. اما با این حال اگر باتریهای لیتیومی را بیش از یک هفته شارژ کنید یا اگر گوشی شما مرتب مقابل نور مستقیم آفتاب یا نزدیک‌ منبع گرمایی باشد، صدمه می‌بیند.



ارسال پیام: بهتر است سعی شود پیام‌ها در کارت حافظه ذخیره شوند، نه در حافظه تلفن همراه.

تصاویر پس‌زمینه‌زنده: ممکن است این تصاویر زیبا به‌نظر برسند اما قدرت پردازشگر را تضعیف می‌کنند.

حذف برنامه‌های غیرضروری: اگر از همه برنامه‌های نصب شده در تلفن همراه استفاده نمی‌شود و مانند گردوغبار تلفن همراه را پوشانده‌اند، بهتر است حذف شوند، زیرا تنها حافظه با ارزش تلفن همراه را اشغال می‌کنند.

انتقال تصاویر و ویدئوهای قدیمی: کاربران ممکن است تصاویر یا ویدئوهای زیادی را در گوشی خود ذخیره کنند؛ حتی بدون اینکه آنها را بشناسند. می‌توان آنها را در یک حافظه خارجی یا اکسترنال یا در حافظه لپ‌تاپ ذخیره کرد.