درباره وبلاگ

به وبلاگ ترنم کزازی خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ترنم و آدرس dokhtaramtaranom.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 26
بازدید کل : 162064
تعداد مطالب : 190
تعداد نظرات : 16
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


ترنم کزازی

 امروزه استفاده از رایانه های کیفی یا همان نوت بوک جای کامپیوتر های رومیزی را گرفته وروز به روز گسترش میابند این رایانه ها با وجود مزایایی که دارند معایبی نیز دارن مهم ترین این معایب باتری میباشد در این مقاله ما شما را باروش های آسان ودر عین حال کاربریدی برای افزایش طول عمروکارایی  باتری لپ تاپ آشنا میکنیم!!

۱- بعد از هر بار استفاده از لپ تاپ ، باتری را از دستگاه خارج کنید .

۲- بیش از آنکه از CD/DVD/Blu-Ray Drive ها استفاده کنید ، سعی کنید تمام کارهایتان را با Hard Drive خود انجام دهید . مقدار برق مصرفی Disk Drive ها معمولاً بسته به شرکت تولیدیشان ، از همه اجزای لپ تاپ شما بیشتر است . شما حتی اگر یک دیسک بی استفاده هم داخل این Drive داشته باشید ، باز هم باتری مصرف می کند ! تا جایی که ممکن است از حافظه های مجازی و Hard Drive خود بهره بگیرید و در صورت عدم استفاده از Disk Drive حتماً از خالی بودن آن مطمئن شوید .

۳- سعی کنید در هر ماه حداقل یک بار باتری خود را با دستمال خشک از گرد و غبار پاک کرده و بعد از ان با یک دستمال مرطوب و کمی آغشته شده به الکل آن را تمیز کنید . این کار راندمان خروج برق از باتری شما را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش می دهد .

۴ – اگر از قابلیت WIFI دستگاهتان استفاده نمی کنید حتماً آن را خاموش کنید .

۵ – همیشه از باتریتان کار بکشید . بر خلاف انسان که از کار کردن فراری است ، باتری های لپ تاپ عاشق کار کردن هستند . به عبارت بهتر اگر از آنها کار نکشید با مشکل مواجه می شوید ! چون بعد از مدتی کار نکشیدن از باتری انها مستهلک می شوند .

شما باید حداقل هفته ای ۱ بار از باتری خود استفاده کنید .

۶ – در لبتاب ها ، Hibernate کردن به مراتب بصرفه تر از StandBy کردن آن است . اگر چه StandBy کردن سیستم ، باتری خیلی کمتری مصرف میکند و همیشه از همانجا که سیستم StandBy شده میتوانید به کارتان ادامه دهید ، اما این قابلیت هیچگاه نمی تواند به خوبی Hibernate عمل کند . پس اگر باتری شما نفس های آخر را میکشد دست به دامان Hibernate شوید .

۷ – هارد درایو خود را مرتباً Defrag کنید . Defrag کردن درایو به سرعت بخشیدن Hard Drive شما به شکل قابل ملاحظه ای کمک می کند . هر چه هارد درایو شما سریع تر باشد ، سریعتر Boot شود و سریع تر اطلاعات را انتقال دهد ، به همان میزان انرژی کمتری هم از باتری شما تلف میشود . اگر مثل من آدم کم حوصله ای هستید و اینقدر صبر ندارید تا تمام درایوهایتان Defragment شود ، فقط درایو ویندوز هم برای Defrag کافیست .

۸ – نور مانیتور خود را تاجایی که دچار مشکل بینایی نشوید ، کم کنید . اکثر لپ تاپ ها قابلیت کم کردن نور صفحه را دارا می باشند . بخاطر داشته باشید که یکی از پرمصرف ترین قسمت های دستگاه شما ، صفحه نمایشگر آن است .

۹ – سعی کنید از Screen Saver یا حتی iTunes هنگامی که به برق دسترسی ندارید ، استفاده نکنید . وجود این برنامه باعث افزایش دمای CPU شده و طبیعتاً باتری شما را زودتر تمام می کند .

۱۰ – اگر به جایی رسیدید که فقط به خود دستگاه نیاز داشتید و باتری زیادی هم برایتان نمانده ، همه متصلات آن را جدا کنید . USB ها بخصوص در مصرف باتری نقش پررنگی دارند .

۱۱ – یکی از غلط ترین روش های استفاده از باتری لپ تاپ ، استفاده از ان به عنوان برق شهری برای شارژ کردن سایر دستگاه های USB دار از قبیل iPod و انواع و اقسام موبایل ها است . لطفاً لپ تاپ را با پریز برق اشتباه نگیرید !

۱۲ – اکثر لبتاب ها قابلیت Upgrade شدن دارد ، اما اگر هنوز لپ تاپ نخریدید یا قابلیت Upgrade دارید حتماً Ram های پرسرعت تر و بهتر را جایگزین نمونه های کم سرعت تر و قدیمی تر کنید . اینکار علاوه بر اینکه باعث سرعت بخشیدن به سیستم شما میشود ، بهVirtual Memory تعبیه شده در Hard Drive شما مجال بیشتری برای استراحت میدهد . Virtual Drive ها معمولاً حافظه های پرمصرفی هستند .

۱۳ – درجه حرارت لبتاپ خود را کاهش دهید. از آزاد بودن محیط اطراف دستگاه خود اطمینان حاصل کنید . از سیستم های خنک کننده لپ تاپ استفاده کنید . منافذ دستگاه را کاملاً پاک کنید تا تبادل هوا امکان پذیر باشد.

۱۴ – در همه لپ تاب ها شما با قابلیت Power Option آشنا هستید و به راحتی قابلیت Optimize کردن این قسمت را دارید . از قسمت Control Panel به این بخش بروید و گزینه Max Battery را انتخاب نمائید.

۱۵ – وقتی به برق دسترسی ندارید به هیچ وجه از Multitasking استفاده نکنید و به این معنی که توأمان از چند برنامه استفاده نکنید . اگر با Word کار دارید دلیل ندارد برنامه Photoshop هم در حال اجرا باشد . به جای اینکار اهنگ مورد علاقه ی خود را اماده پخش کنید و با خاطری آسود به تایپ کردن بپردازید.

۱۶ – فعالیت های کم مصرف تری مثل مطالعه ایمیل هایتان و بور کلی کار با اینترنت یا استفاده از انواع و اقسام برنامه های آفیس ، به مراتب انرژی کمتری از یک بازی ویدئویی احتیاج دارد . پس اگر در وضعیت قرمز به سر میبرید بیخودی باتری خود را با FIFA بازی کردن هدر ندهید !

۱۷ – به درجه ی مصرف دستگاه تان توجه کنید . لپتاپ ها روز به روز با طبیعت بهینه تر و کم مصرف تر می شوند تا جایی که بعضی از سازندگان این قطعات ادعای ساخت باتری با طول عمر ۲۴ ساعت را دارند !

۱۸ – همواره از سلامت قطعات لپ تاپ اطمینان حاصل کنید .

۱۹ – بطور کلی فرآیند Auto Save برای لپ تاپ چندان سودمند نیست. فرآیند Auto Save در Excel و یا Word خیلی عالی و مناسب است ، اما به این خاطر که پروسه Auto Save هارد درایو شما را در حالت آماده باش نگه میدارد ، برق بیشتری را از باتری میکشد . حتی اگر مجبور به استفاده از این قابلیت هستید ، بهتر است در مواقع ضروری بیخیال این ویژگی شوید .

۲۰ – تغییر Resolution صفحه هم میتواند در مواقع ضروری بکار آید . اگر کیفیت تصویر برایتان اهمیت خاصی نداشت ، حتماً کیفیت تصویر را پائین بیاورید .



دو شنبه 2 بهمن 1391برچسب:پیغام گیر تلفن شاعران, :: 15:21 ::  نويسنده : ترنم کزازی       



پیغام گیر تلفن حافظ :

رفته ام بیرون من از کاشانه ی خود غم مخور!
تا مگر بینم رخ جانانه ی خود غم مخور!
بشنوی پاسخ ز حافظ گر که بگذاری پیام
زان زمان کو باز گردم خانه ی خود غم مخور!


پیغام گیر تلفن سعدی :

از آوای دل انگیز تو مستم
نباشم خانه و شرمنده هستم
به پیغام تو خواهم گفت پاسخ
فلک را گر فرصتی دادی به دستم


پیغام گیر تلفن فردوسی :

نمی باشم امروز اندر سرای
که رسم ادب را بیارم به جای
به پیغامت ای دوست گویم جواب
چو فردا بر آید بلند آفتاب

پیغام گیر تلفن خیام :
این چرخ فلک عمر مرا داد به باد
ممنون توام که کرده ای از من یاد
رفتم سر کوچه منزل کوزه فروش
آیم چو به خانه پاسخت خواهم داد!


پیغام گیر تلفن مولانا :

بهر سماع از خانه ام رفتم برون، رقصان شوم!
شوری برانگیزم به پا، خندان شوم شادان شوم !
برگو به من پیغام خود، هم نمره و هم نام خود
فردا تو را پاسخ دهم، جان تو را قربان شوم!


پیغام گیر تلفن بابا طاهر :

تلیفون کرده ای جانم فدایت!
الهی مو به قوربون صدایت!
چو از صحرا بیایم نازنینم
فرستم پاسخی از دل برایت !


پیغام گیر تلفن منوچهری دامغانی :

از شرم به رنگ باده باشد رویم
در خانه نباشم که سلامی گویم
بگذاری اگر پیغام پاسخ دهمت
زان پیش که همچو برف گردد رویم!


پیغام گیر تلفن نیما (در خانه ای که در یوش بود) :

چون صداهایی که می آید
شباهنگام از جنگل
از شغالی دور
گر شنیدی بوق
بر زبان آر آن سخن هایی که خواهی بشنوم
در فضایی عاری از تزویر
ندایت چون انعکاس صبح آزا کوه
پاسخی گیرد ز من از دره های یوش


پیغام گیر تلفن نیما (در زمانی که در تهران زندگی می کرد) :

آی آدم ها!
كه اندرپشت خط
در انتظار پاسخی هستید !
یك نفر هم، اینك اندر خانه ی ما نیست!
كه پاسخ گوی الطاف شما باشد.
اگر با دست و پای دائم از چنگ فضای سرخ ناامنی
و این دریای تندوتیره و سنگین كه می دانید
رها گشتم
و سوی خانه برگشتم
سلامی گرم خواهم داد در پاسخ
محبت های بسیار عزیزان را...


پیغام گیر تلفن شاملو :

بر آبگینه ای از جیوه ء سکوت
سنگواره ای از دستان آدمیت
آتشی و چرخی که آفرید
تا کلید واژه ای از دور شنوا
در آن با من سخن بگو
که با همان جوابی گویم
تانگاه که توانستن سرودی است


پیغام گیر تلفن سایه :

ای صدا و سخن توست سرآغاز جهان
دل سپردن به پیامت چاره ساز انسان
گر مرا فرصت گفتی و شنودی باشد
به حقیقت با تو همراز شوم بی نیاز کتمان


پیغام گیر تلفن فروغ :

نیستم... نیستم... اما می آیم... می آیم... می آیم
با بوته ها که چیده ام از بیشه های آن سوی دیوار می آیم. می آیم. می آیم
و آستانه پر از عشق می شود
و من در آستانه به آنها که پیغام گذاشته اند
سلامی دوباره خواهم داد ...

پیغام گیر تلفن شاعران شعر نو :

افسوس می‌خورم
چون زنگ میزنی
من خانه نیستم که دهم پاسخ تو را
بعد از صدای بوق
برگو پیام خود
من زود می‌رسم
چشم انتظار باش ...


یاد سهراب سپهری بخیر آنکه تا لحظه خاموشی گفت :
تو مرا یاد کنی یا نکنی من به یادت هستم، آرزویم همه سرسبزی توست ...